خدمات کاشت ناخن
بهترین مرکز آموزش کاشت ناخن و خدمات ناخن در آموزشگاه آرایشگری زنانه با ارایه مدرک فنی حرفه ای 09127009256

انواع کاشت ناخن

انواع کاشت ناخن را بشناسید!

 انواع کاشت ناخن

 آشنایی با انواع کاشت ناخن

سلام خدمت کاربران دوست داشتنی در این مطلب سعی داریم شما را با انواع کاشت ناخن آشنا کنیم و اطلاعات بیشتری درباره کاشت هایی که در ایران رواج بیشتری دارد که کاشت پودری و کاشت ژله ای میباشد برای شما بیان کنیم، پس با ما همراه باشید.

انواع کاشت ناخن شامل موارد زیر میباشد:
کاشت پودری, کاشت ژله ای, کاشت قالبی,کاشت فیبر,کاشت دیپینگ، کاشت سیلک، کاشت میکس ،کاشت فرنچ ، کاشت مرمریت و سایر کاشت ها که اکثرا از کاشت پودری الهام گرفته و اسم خاصی را به خود میگیرند.

کاشت پودری ( اکرلیک )

اگر بر اساس رده بندی بخواهیم در رابطه با کاشت ها صحبت کنیم،مسلما اولین گزینه روی میز کاشت پودری می باشد. به طور قطع به یقین میتوان گفت: کاشت پودری در ایران متداولترین کاشت، میباشد که به علت دوام و استحکام بیشتر ،طرفدار بیشتری پیدا کرده است. در کاشت پودری معمولا از دو روش استفاده میشود که میتوان به کاشت باقلم و کاشت با قالب اشاره کرد که هر کدام بر حسب نیاز و معیارهای مشتری انجام میگرد و به قولی هر کدام دارای مزیـت و معایبی می باشد. ولی اکثر ناخن کار های باتجربه با قلم این کاشت را بر روی ناخن پیاده میکنند که از مزیت های این روش میتوان به انعطاف پذیری بیشتر در کاشت و همچنین محکم تر و مقاوم تر بودن نسبت به کاشت قالب و احتمال اینکه هوا بگیرد کمتر است و به آسانی میتواینم بر روی شکل مورد نظر و دلخواه خود بر روی ناخن مانور بدهیم .

به طور میانگین زمان انجام کاشت کامل در حدود ۲ ساعت به طول می انجامد که این مقدار زمان با توجه به شرایط ناخن کار ( کم تجربه و با تجربه و سایر معیارها ) میتواند بالا و پایین شودو در کل زمان بیشتری برای این نوع کاشت لازم داریم و همچنین یک سوهان کشی پرفکت و عالی برای تراز و همسان بودن ناخن انگشتها.

 

ولی در کاشت بوسیله قالب که کمتر کسی از این روش استفاده می کند و از آن با نام دوئال سیستم نیز یاد میشود با برعکس مطالب بالا رور به رو میشویم، یعنی زمان کمتری نسبت به کاشت با قلم لازم داریم و در کاشت قالبی بر خلاف دیگر کاشتها احتیاجی به هیچگونه سوهان کشی برای مسطح نمودن سطح مواد نخواهیم داشت ،چون با برداشتن قالب ها سطحی صاف و صیفلی بدون عیب و در عین حال شفاف و براق منتظر چشمان شماست! ، پس با حذف مرحله سوهان کشی میتوانیم زمان بیشتری داشته باشیم ولی کاشت با قالب ماندگاری کمتری دارد و در آن احتمال هواگیری بیشتر میشود. و فقط تفاوت قابل توجه آن با بقیه کاشت ها سهولت در انجام آن و زمان کمتر انجام آن است

پس در کل همانگونه که در بالا اشاره شد اکثر ناخن کارهای با تجربه کاشت با قلم را برتر از کاشت با قالب میدانند.

و در آخر اینکه اصولا بعد از گذشت ۲ تا ۳ هفته باید ترمیم کاشت صورت بگیرد.

کاشت ناخن

کاشت ژله ای

که در حال حاضر از طرفداران کمتری نسبت به سایر کاشت ها برخوردار است. توسط مواد ژل پایه غلیظ و پرایمر مخصوص کاشت ژل انجام می شود . این نوع کاشت مناسب برای آب و هوای مرطوب میباشد و برای افرادی که در مناطق خشک زندگی میکنند توصیه نمیشود چون احتمال ترک این نوع کاشت در مناطق خشک بیشتر است. اگر میخواهید تفاوت دو کاشت ژل و پودر را بیشتر بدانید در مطلبی که که با عنوان کاشت ناخن پودری یا ژله ای در ناخن من نوشته ایم شما با فرق بین کاشت پودری و ژله ای آشنا خواهید شد.

 

کاشتهای دیگر هم ترکیبی است و با روشهای مختلف و اضافه و کم کردن مواد مختلف انجام میگرد.مانند کاشت فرنچ ،کاشت دیپینگ، کاشت سیلک، کاشت میکس ، کاشت مرمریت و سایر کاشت ها

امیدوارم این مطلب مفید واقع شده باشه

Share

کاشت ناخن

ناخنکار حرفه ای کرج و تهران : بهترین مرکز کاشت ناخن ، خدمات ناخن و آموزش کاشت ناخن

You may also like...

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *